УКРАЇНСЬКІ ФІЛЬМИ – LAST CALL FOR ENTRIES!

1 липня 2013 закінчився прийом робіт на відбір до Міжнародного конкурсу. Прийом фільмів на розгляд селекційної комісії Національного конкурсу подовжено до 1 серпня 2013!

Офіційний дедлайн прийому робіт на відбір до Міжнародного Конкурсу (студентські, короткометражні та повнометражні фільми) закінчився 1 липня 2013 — черговий фестивальний рекорд та сотні годин переглядів для селекційної комісії вже гарантовані – загальна кількість аплікацій станом на 1 липня вже сягнула далеко за півтори тисячі. Втім, одним з найцікавіших напрямків селекційної роботи для нас залишається національне кіно, і тому ми нагадуємо, що термін реєстрації робіт на відбір до Національної Конкурсної програми ПОДОВЖЕНО ДО 1 СЕРПНЯ та ще раз акцентуємо увагу українських режисерів — МИ ЧЕКАЄМО НА ВАШІ РОБОТИ! Тепер Ви напевно встигнете, а ми напевно дочекаємося — саме Вашої роботи! Бо ми ж такі ласі до шедеврів)

Нагадаємо, що Національний Конкурс існує вже четвертий рік поспіль як повноцінна та повністю автономна конкурсна категорія і є логічним розвитком історичної фестивальної програми «Українська Панорама». Національний Конкурс рейтингує короткометражні та середньометражні роботи українських режисерів, має окреме Журі та забезпечений призовим фондом у 2500 USD, що дорівнює офіційним фестивальним призам у міжнародних конкурсних категоріях.

Майданчиком для прем’єрних показів повнометражних фільмів українського виробництва та фільмів, що були вироблені у копродукції з Україною є традиційна позаконкурсна програма «Українські прем’єри».

Лінк на реєстраційну форму та регламент шукайте тут: http://molodist.com/news/730

Источник: www.facebook.com/Molodistfest

Добавить комментарий