На Yalta Digital Forum Дмитро Таран зніме українську «Красуню»

У рамках Yalta Digital Forum зніматимуть український рімейк голлівудської кінострічки «Красуня» під назвою «Красуня 2.0». Такий текст з»явився сьогодні на Телекритиці після прес-конференції Ростислава Касьяненко

Про це повідомив один з організаторів форуму Ростислав Касьяненко 8 квітня під час прес-конференції, присвяченої форуму, у Києві.

«Робоча назва фільму — «Красуня 2.0». Сюжет трохи нагадує відому американську стрічку «Красуня», в головних ролях якої грають Джулія Робертс та Ричард Гір, але являється зовсім незалежним художнім твором про українців, які живуть в Криму. Iсторія проходить в наші дні і відбувається вона в найкращому готелі курортного півострова»,

— говорить Ростислав Касьяненко.

Стрічку знімає компанія «Ялта Таран Продакшн», заснована на базі Ялтинської кіностудії.

«На нас вийшла творча група, яка робить цей фільм, і запропонувала варіант, за яким головний герой цього фільму, по сюжету власник мережі ресторанів, виступає з доповіддю на нашому форумі. Ми його включили в програму. Гості і слухачі форуму зможуть побачити себе на великому екрані»,

— зазначає Касьяненко. За його словами, усім відвідувачам дадуть анкету і документ, у якому вони засвідчать, що не заперечують проти участі у зйомках художнього фільму.

Дії картини розгортатимуться в готелі Palmira Palace, який є одним з організаторів форуму і одночасно співпродюсером стрічки.

Передбачається, що «Красуня 2.0» вийде в українських кінотеатрах восени 2011 року.

«Телекритика»

А в этот же день, 8 апреля в Ялте в отеле Пальмира-Палас состоялась пресс-конференция по случаю приезда известного поп-дуэта Анна-Мария в Крым для съемок в качестве исполнителей главных женских ролей проекта «Красотка 2.0». На пресс-конференции участвовал исполнитель главной мужской роли известный ялтинский актер  Игорь Хлобыстин. Так же на вопросы журналистов отвечал автор проекта, сценарист, продюсер и владелец кинокомпании «Ялта Таран Продакшн» Дмитрий Таран.

На пресс-конфреренции было заявлено, что композитором проекта выступит культовый украинский композитор Эдуард Диля Приступа, он же сыграет одну из главных мужских ролей,

Роль жены главного героя, с которой он находится в затянувшемся бракоразводном процессе, сыграет Ирина Красильникова, известная телеведущая и уроженка столицы крымской автономии города Симферополя.

Кроме того в проекте примут участие известные крымские актеры Анатолий Семенов

и Олег Флеер, который в этом году получил звание Народного артиста Украины

Этот проект полон сюрпризов и в каст-листе и в содержании истории. Более подробно эти секреты будут раскрыты во время Диджитал Форума 15-17 апреля. Известно, что, как и в предыдущем фильме Дмитрия Тарана «Нормальных мужиков не бывает», съемки будут производится на фотоаппараты Canon.

Продюсируют картину Борис Емец (Одесса) и Дмитрий Таран (Ялта)

Источник: Блог Дмитрия ТаранаМатериал опубликован с разрешения автора

Добавить комментарий